Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseKarosseri, lakkering og opprettingDekkserviceBilglassDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

AUTO 88 A/S

Meny

Karosseri, lakkering og oppretting

Karosseri, lakkering og oppretting

Vi kan karosseri, lakkering og oppretting 

Har du fått en kollisjonsskade eller en stygg ripe i lakken? Noen ganger har man uflaks, uansett hvor forsiktig man er. Vi i Bosch Car Service forebygger og håndterer de fleste typer skader i lakk, karosseri og understell - for samtlige bilmerker. Vi utfører også bilplastarbeid. På karosseriverkstedet har vi utstyr og kompetanse for å rette opp skadede karosserier eller, om nødvendig, skifte ut deler med uopprettelig skade. 

Vår ambisjon er å utføre arbeidet med en kvalitet som overgår bransjens standarder og utviser størst mulig miljøhensyn. Følelsen når du henter bilen etter en skadeutbedring, skal være som om at "det som skjedde aldri har skjedd". 

AUTO 88 A/S - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter reservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!